Sponsoring & Steun
Een speciaal woord van dank willen wij richten aan onze sponsors. Zonder jullie zouden wij niet in staat zijn onze renners de steun te geven die ze verdienen. Jullie als sponsors zorgen er voor dat ook op logistiek vlak alles vlot op wieltjes draait.

Als club willen wij ook iets terug doen. Door aanwezig te zijn op onze kledij en voertuigen bent u als sponsor vaak gezien in het straatbeeld van Limburg en daarbuiten. Ook de evolutie in de sociale media (o.a. Facebook, YouTube) zorgt er voor dat uw merk snel en vaak verspreid wordt via foto’s en filmpjes. Ten slotte draagt sportsponsoring vaak bij tot een positief en gezond imago van uw bedrijf.

Indien ook u een interesse heeft om onze renners te steunen neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een verkennend gesprek.

JBC is één van de belangrijkste modeketens in België en Luxemburg. Onze winkels vind je vooral op wegen naar de stad met parking voor de deur, maar we hebben er ook heel wat in stads- en shoppingcentra. Ze zijn comfortabel en fris ingericht en laten onze collecties in het oog springen.

Mallants Bouwmaterialen: Leopoldsburg - Lummen Een familiebedrijf met stevige fundamenten in de ruwbouw: Ruwbouw: Betonproducten, Gevelstenen, Binnenmuren, Isolatiematerialen, Dakbedekking Vloer- en wandafwerking Klinker- en tuinartikelen Containers en Big Bags Mortelsilo's

U vindt bij tegelbedrijf VAS-Stone topvloeren uit alle hoeken van de wereld. Italiaanse, Spaanse, Franse, Duitse, Chinese, Portugesen fabrikanten leveren rechtstreeks aan ons. In onze toonzaal kiest u tussen keramische tegels of natuursteen, vloer-of wandtegels, steenstrips, muurbekleding uit verschillende soorten gesteente, imitatie parketvloeren.

Vanaf het prille begin hebben we ons toegelegd op de uitvoering van grond- en infrastructuurwerken enerzijds en de uitbating van een beton/chape-centrale met recyclagepark anderzijds. Sinds 2017 gaat onze firma onder de vlag ‘Peeters Dries grond- en infrastructuurwerken’ en is inmiddels uitgegroeid tot een vertrouwde partner van tal van aannemers, openbare instellingen en overheden, alsook particulieren. Onze jarenlange expertise delen wat graag met u ! Bestratingswerken - Grond- en Afbraakwerken - Recyclage - Betoncentrale - www.peetersdries.be

Vermarc Sport levert uitrustingen voor zowel recreatieve- als professionele sportbeoefenaars, alsook verenigingen en bedrijven. Inzake productkennis en ontwikkeling hanteert VermarcSport een unieke methodologie. Wij hechten grote waarde aan de ervaring en inzichten die profrenners communiceren na intensief gebruik van onze producten.

Scholiers is al meer dan 20 jaar uw partner voor alle industriele gassen en lastechniek. Met bekende merken op lasgebied Lincon Electric, Kemppi, Speedglas, Gloor, Hypertherm, Gloor, Binzel, staan wij garant voor kwaliteitsvol en professioneel materieel.

Democo is al enkele decennia een vaste waarde in de bouwsector. Het bedrijf is uitgegroeid tot een multidisciplinaire zakenpartner, die meedenkt met klant en ontwerper, en dit liefst van bij de start in een bouwteam. Democo heeft een ruime kennis en ervaring op het gebied van lage energie gebouwen en zet verder in op kostenbesparende en groene technologieën.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar ben ik een specialist in verzekeringen en sta ik eerst en vooral aan de kant van de klant. De kwaliteitsgarantie Je Makelaar is dus jouw garantie op keuze, prijs, advies en service in alle onafhankelijkheid.

Het Nederlandse fietsenmerk Isaac Cycle biedt sportieve fietsen van zeer hoge kwaliteit. Isaac Cycle stelt fietsers in staat om uit te blinken door exclusieve frames te ontwikkelen en produceren met materialen van de allerbeste kwaliteit. Hierbij gaat Isaac Cycle altijd uit van de merkwaarden: stijlvol, bewezen, uitdagend, innovatief en dynamisch. Want alleen als zij dagelijks uitgaan van deze waarden, blijven zij zichzelf continu verbeteren. Isaac Cycle vindt het daarbij zeer belangrijk dat jij al jouw sportieve uitdagingen realiseert. Challenge the Elements!

Sponsor pisteploeg

Sponsor pisteploeg